HázirendA Fesztiválra történő belépéssel automatikusan elfogadja a Rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat.
A Fesztiválra előre, vagy a helyszínen megvásárolt jeggyel / bérlettel jogosult a látogató belépni, melyet a bejáratnál ellenőrzéskor karszalagra cserélünk.
Csak a csuklón elhelyezett, általunk a beléptetéskor felrakott karszalagok érvényesek. A megrongálódott, elveszett karszalagokat nem cseréljük, nem pótoljuk, a jegyet nem váltjuk vissza, ezért kérjük, fokozottan vigyázzon rá.

A koncerthelyszínekre a belépés csak az elővételben, vagy a helyszínen megváltott belépőjegyekkel lehetséges. A helyszínen feltett karszalaggal, a bejáratnál történő ellenőrzést követően léphet be a fesztivál koncerthelyszíneire.

A vásár belépő megváltásával a belépés csak a vásári területre érvényes. A helyszínen feltett karszalaggal, a bejáratnál történő ellenőrzést követően léphet be a fesztivál vásárhelyszíneire. A koncertek ezzel a jegytípussal nem látogathatók.

A 14. életévüket még be nem töltött gyerekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény helyszínére, csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. Karszalag viselése számukra is kötelező.
A 12. életévüket be nem töltött gyerekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják

A Fesztivál területére nem vihető be étel, ital, de számtalan lehetőséget biztosítunk, ha megéhezne, megszomjazne - köszönhetően a gasztropartnereinknek.

Tilos behozni a Fesztiválra: alkoholt, drogot, tudatmódosító szereket, fegyvert, gázsprayt, petárdát, pirotechnikai eszközöket, üvegtárgyakat, szúró- és vágóeszközöket, esernyőt.
Összefoglalva nem hozható be semmiféle olyan tárgy és eszköz, amely az Ön, vagy mások testi épségét veszélyezteti! A belépéskor a fentieket a biztonsági ellenőrzés során minden alkalommal ellenőrizzük.

A Fesztivál teljes időtartama alatt a rendezvényről hang- és képfelvételt készítünk. A felvételeket a Fesztivál népszerűsítésére használjuk fel, a rajtuk szereplőket csak beleegyezésükkel nevesítjük. A felvételen szereplő a felvétel készítőivel szemben semmiféle követeléssel nem léphet fel. A rögzített felvételeket bűnmegelőzés céljából és biztonsági okokból megőrizzük.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A Szombathelyi Szüreti Fesztivál a GY-501 Kft. szervezésében kerül megrendezésre.

A Szervező adatai:
GY-501 Kft.
Székhely: 2370 Dabas, Táncsics utca 24.
Cégjegyzékszám: Cg. 13 09 157548
Email: szombathelyiszuret@gmail.com
Web: www.szombathelyiszuret.hu


© Minden jog fenntartva.